Activitats teatrals educatives a Secundària i Batxillerat – 2014/15

______________________________________________________________

ACTIVITAT AL CENTRE ESCOLAR

______________________________________________________________

Creative Commons és un joc còmic-teatral interactiu a on, a partir del clown i la improvisació, a cada funció es crea un divertit espectacle amb temàtica i argument totalment nous i diferents gràcies a la participació del públic, que va aportant canvis a l’argument durant tota la representació.

En ser un espectacle d’improvisació, si es vol, la temàtica de cada representació es pot triar prèviament (si es vol adequar a qualsevol tema que s’estigui tractant amb l’alumnat). És un espectacle molt adient per a fer-lo amb un contingut educatiu “a la carta”.

Vídeo resum de l’activitat.

Idioma: Català / Castellano / English. Activitat adreçada a ESO i Batxillerat. Número d’alumnes: màxim 50 alumnes.

Preu: 4€

Contacte per a les funcions escolars: Té a tres: 971 876 113 / 646 244 665 info@teatres.org

______________________________________________________________

ACTIVITATS FORA DEL CENTRE ESCOLAR

______________________________________________________________

HCHC

taller històric teatral

Història contada, història creada és una nova i divertida manera de conèixer el castell de Bellver i les seves col·leccions. Gaudiu d’una visita guiada pel castell i, amb la informació rebuda, ajudau com a públic a crear una nova història en una representació teatral d’improvisació còmica. Per a més informació, podeu  consultar el dossier educatiu.

Enguany, Història contada, història creada ofereix quatre temes:

1 – “Palma Civitas. Del talaiòtic a la romanització“.
2 – “L’època medieval. De Madina Mayurqa a la ciutat de Mallorques“.
3 – “Ramon Llull” (dins l’any Ramon Llull – 2015).
4 – “L’Arxiduc Lluís Salvador i el patrimoni de Palma” (dins l’any Arxiduc Lluís Salvador – 2015).
D’aquests quatre temes, el grup visitant en pot triar un per a la visita. Funcions escolars concertades, de dimarts a divendres: 2n i 3r cicle de Primària, ESO i Batxillerat. Totes les visites poden fer-se en català o castellà, mentres que el segon tema també pot fer-se en anglès.

Preu: 5€

Contacte per a les funcions escolars: Té a tres: 971 876 113 / 646 244 665 info@teatres.org

_______________________________

El Museu de sa Jugueta i La Deixalleria

Vos convidam a conèixer el meravellós món de les juguetes amb una visita guiada al Museu de la Jugueta i l’espectacle La Deixalleria (Obrador de Juguetes).

Aquesta activitat consta de dues parts:

VISITA GUIADA

La primera part serà la visita guiada per tot el Museu de sa Jugueta per conèixer la seva col·lecció de juguetes, que està distribuida en quatre sales: la sala de juguetes diverses, la sala de transports, la sala d’animals i humans i la sala de les pepes. Veurem juguetes tradicionals, fetes amb els materials que teníen a l’abast els nins/nines i juguetes industrials que utilitzaven materials més sofisticats.

El Museu de sa Jugueta de Palma està considerat un dels millors de tota Espanya. Aquest museu és el resultat de trenta-cinc anys de feina del col·leccionista i pintor Ton Boig Clar, que ha arribat a arreplegar 7.000 juguetes de tot tipus, d’arreu del món i de diferents èpoques. Aquí en veureu una selecció de 3.000.

La Deixalleria és l’obrador del Museu de la Jugueta, un divertit espai lúdic de creació a on n’Aina, l’obradora, crearà noves històries còmiques jugant amb deixalles reciclades i idees aportades pel públic assistent.

Aquest és un espectacle a on, partint de la improvisació, la comicitat, les consignes i objectes donats pels alumnes, es crearan històries en les que els protagonistes seran objectes de deixalles que cobraran vida, com quan jugam amb les juguetes. Per tant, l’espectacle esdevé un espai ideal per a que el nin/a pugui valorar, divertir-se i estimular la seva imaginació amb la recerca d’altres vides possibles dels objectes i de les juguetes.

La durada és de 2 hores. L’horari de visites és de 9 a 13 h. El preu conjunt de la visita i l’espectacle és de 5 € per alumne.

Per a concertar aquesta activitat o per a més informació relacionada amb el Museu de sa Jugueta: 654 650 780 / museudesajugueta@gmail.com

Activitat disponible a partir de novembre.

================================================================

Per a més informació i contractació:

This entry was posted in Educació and tagged , . Bookmark the permalink.