Properes funcions (del 12 al 30 de novembre)

Funcions obertes a públic general fins al 30 de novembre de 2014:

Obra: La Bibliomaleteca. Data: Dimecres 12 de novembre. Lloc: Biblioteca Municipal de Valldemossa. Hora: 17,30 h. Públic: Familiar. Idioma: Català. Preu: Gratuït.

Obra: Contarelles. Data: Dissabte 15 de novembre. Lloc: Biblioteca Municipal de Santa Ponça. Hora: 11 h. Públic: Familiar. Idioma: Català. Preu: Gratuït.

Obra: La Bibliomaleteca. Data: Dimecres 19 de novembre. Lloc: Biblioteca Municipal de Santa Eugènia. Hora: 17 h. Públic: Familiar. Idioma: Català. Preu: Gratuït.

Obra: La Bibliomaleteca. Data: Dimecres 26 de novembre. Lloc: Biblioteca Municipal de Consell. Hora: 18 h. Públic: Familiar. Idioma: Català. Preu: Gratuït.

Obra: Nino i la poesia. Data: Dissabte 29 de novembre. Lloc: Biblioteca Municipal de Magaluf. Hora: 11,30 h. Públic: Familiar. Idioma: Català. Preu: Gratuït.

Sinopsis:

[Nou espectacle] La BibliomaletecaAina és una pallassa contista i esbojarrada, enamorada dels llibres que ha anat traient de les biblioteques. Com va veure que després de llegir-los els havia de tornar,  Aina s’ha fet la seva pròpia biblioteca en les seves maletes, la seva Bibliomaleteca, que està plena dels contes, les cançons, les endevinalles i els poemes que més li han agradat de tot el que ha llegit.


Contarelles: A partir de dos elements bàsics, com són el clown i el joc infantil de jugar a contar històries d’una manera improvisada, volem fer que les famílies participin en la creació d’una contarella (o conte) que la pallassa, a través de  la improvisació, jugará a representar.


Nino i la poesia: Nino és una pallassa a qui li agrada molt la poesia i, sobre tot, recitar poesies, encara que davant la gent li fa un poc de vergonya. Ella sap molt, de recitar poesia; es podria dir que és la millor recitadora de poesia del món i, per això, vol que la gent li escolti recitar poesies…

This entry was posted in Funcions, Té a tres and tagged , , , , . Bookmark the permalink.