Una altra història. Les dones a l’ombra

lesdonesalombra600px

Hola!
Avui volem presentar-vos el nostre nou taller històric-teatral:

Una Altra història. Les dones a l’ombra.

Seguint la línia iniciada amb el taller Història contada, història creada (combinar història i teatre còmic en una tasca de divulgació històrica) ara, amb Una Altra història. Les dones a l’ombra, ens apropam al centre de Palma amb un taller històric teatral entorn a l’evolució dels rols socials, econòmics i culturals de les dones a la història de Palma.
L’itinerari s’inicia al portal del Mirador de la Seu, on es parlaran de les dones emparedades i el control masculí, i acaba al Centre Flassaders  amb el paper de les obreres a la indústria fabril. Altres punts de la visita són el carrer de la Portella, el carrer de can Serra, al convent de Santa Clara, la plaça de Sant Francesc i la plaça Quadrado.
Després de la visita guiada, al centre Flassaders hi tendrà lloc un  espectacle d’improvisació còmica  basat en les aportacions del públic.
Si voleu assistir a la nostra primera sessió d’Una Altra història. Les dones a l’ombra oberta a públic general, aquí teniu la informació sobre dades i manera d’inscriure-se.

Data: dimecres 14 de desembre
Horari i lloc de trobada: a les 17h al portal del Mirador de la Seu.
Durada aproximada: 2 hores.
Inscripció prèvia:  tel. 971 214 027 o a/e flassadersadmin@palma.es

Activitat gratuïta
Places limitades!

Organitza:
Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics
Ajuntament de Palma
Carrer de la Ferreria 10, 4rt pis, 07002 Palma
Telèfon: 971 228 756

This entry was posted in Educació, Funcions, Té a tres and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.